Είστε πρατηριούχος;

 • Κάντε τώρα ΔΩΡΕΑΝ την εγγραφή σας στο FuelDaddy και επωφεληθείτε από τις δυνατότητες που σας παρέχονται για την προβολή της επιχείρησής σας στο Internet!

  Η διαδικασία εγγραφής είναι απλή: Συμπληρώστε στην Φόρμα Εγγραφής τα στοιχεία σας και πατήστε Υποβολή. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία ταυτοποίησης, θα σας σταλεί email το οποίο θα σας ενημερώνει σχετικά με την εγγραφή σας στο FuelDaddy.

Πλεονεκτήματα

 • Online παρουσία

  Αποκτήστε τη δική σας σελίδα στο Internet, για το πρατήριό σας, εύκολα, γρήγορα και εντελώς δωρεάν!

 • Προβολή επιχείρησης

  Προβάλετε τα στοιχεία της επιχείρησής σας όπως επωνυμία, διεύθυνση, τηλέφωνο, ωράριο λειτουργίας, τοποθεσία στον χάρτη, φωτογραφίες και πολλά άλλα!

 • Προβολή καυσίμων

  Εύκολη διαχείρηση και προβολή τιμών και επωνυμιών καυσίμων, καθώς και προσθήκη περισσότερων τύπων καυσίμων όπως Αμόλυβδη Plus (95+/97/98), Diesel Extra, Κηροζίνη και Φυσικό Αέριο Κίνησης (CNG)!

 • Προβολή παροχών

  Προβάλετε τις υπηρεσίες, τα προϊόντα και τις εγκαταστάσεις που παρέχετε στο πρατήριό σας όπως πλυντήριο, λιπαντήριο, parking, mini market, café, εστιατόριο και πολλά άλλα! Οι χρήστες των εφαρμογών μπορούν να φιλτράρουν τα αποτελέσματά τους σύμφωνα με τις παροχές που προσφέρετε και έτσι μπορείτε να κερδίσετε νέους πελάτες και για τα υπόλοιπα προϊόντα και υπηρεσίες που παρέχετε, πέρα των καυσίμων!

 • Προβολή προσφορών

  Δημιουργήστε προσφορές όπως δωρεάν πλύσιμο, εκπτώσεις στις τιμές των καυσίμων, προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχετε, καθώς και οποιαδήποτε άλλη προσφορά εσείς επιθυμείτε, και προσθέστε την στην καταχώρησή σας! Η κάθε προσφορά αποκτάει τη δική της βελτιστοποιημένη σελίδα η οποία εμφανίζεται ξεχωριστά στα αποτελέσματα της Google και προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη προβολή στην επιχείρησή σας!

Φόρμα Εγγραφής

Όρους Συνεργασίας